Ondernemers opgelet! Ben je klaar met het vastzitten in bergen werk en te weinig klanten en omzet?
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Kies voor de succescoaching van Iedere Succesvolle Ondernemer #bewezen
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Ontdek wat de 1% succesvolle ondernemers wel doen wat die overige 99% niet doen ... 
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
- Tony Robbins
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Wat doen al die succesvolle ondernemers, die 1%, anders? Is er iets wat zij doen en die overige 99% van de ondernemers niet? 
Die 1% zijn de absolute MASTERS in 3 dingen ...
PRO MASTERY
Ondernemerschap is het moeilijkste en vaak ook nog het meest eenzame beroep ter wereld. Je moet niet alleen van alle markten thuis zijn, je moet een bovengemiddeld aantal eigenschappen bovengemiddeld goed beheersen. 

Een succesvolle ondernemer ...
 • weet precies wat hij of zij wil
 • ​is mentaal sterk en heeft zelfvertrouwen
 • ​heeft een krachtige persoonlijkheid
 • ​beheerst zijn of haar angsten
Dit is één van de pijlers in het 4D Succes Coaching-programma. 4D PRO Mastery kan en moet je leren, trainen en beheersen. Als je weet waar je aan moet werken en hoe je dat het meest effectief doet, dan ontwikkel je al die must-haves zelf.  
SYSTEM MASTERY
Alle succesvolle ondernemers, die ondernemers die wel de omzetten hebben waarvan vele anderen allemaal dromen, werken allemaal volgens een syteem. 

Een systeem dat ervoor zorgt dat ...
 • je slimmer werkt (in plaats van harder)
 • ​structuur brengt in alle onderdelen van je bedrijf
 • ​compleet is zodat je geen enkele stap mist
 • ​de belangrijkste ondernemers-valkuilen voorkomt
Jarenlange studie van honderden opvallend succesvolle mensen toont aan hoe zij allemaal werken. Wil jij ook succes? Dan heb je 4D SYSTEM Mastery nodig - om je dromen wel te realiseren en je doelen wel te halen.  
BIZZ MASTERY
De belangrijkste functie binnen je onderneming - in je "bizz" - is het werven van klanten. Zonder klanten geen omzet. 

Ondernemers die Bizz Mastery beheersen zijn ...
 • top marketeers en verkopers
 • ​excellent in communicatie
 • ​plannen en analyses
 • ​omzet en winstgevendheid
Succesvolle ondernemers laten niks aan het toeval over, ze beheersen die 4D Bizz Mastery. Daarom is de derde pijler in 4D Succes Coaching hier helemaal aan gewijd zodat je gepland en gestructureerd doorgroeit. Design the future you deserve.

4D =
Slimmer ondernemen.
4D = 
Succes. 

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Er zijn 4 bewegingen die het verschil maken of een bedrijf succesvol is of niet. Als je deze 4 stappen goed doet, vergroot je je kans op succes aanzienlijk. Die stappen niet, onvolledig of verkeerd doen is bijna garantie voor een dreigende mislukking. Doe je ze goed, dan gaat je onderneming groeien. 
Dromen. Denken. Discipline. Dankbaarheid. Deze stappen zijn precies de 4 stappen die succesvolle mensen brachten en brengen waar ze willen zijn. Wil jij dat jou bedrijf groeit? Meer klanten, meer omzet, meer rust en minder stress. Dan heb je het 4D Succes Systeem nodig.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Als eerste moet je precies weten wat jij wil bereiken, wat jouw dromen zijn. Niet alleen voor je bizz maar voor je gehele leven. Ondernemer-zijn is een keuze die je leven bepaalt. Net zoals de resultaten die je wil bereiken, die zijn bepalend voor jou en vaak ook voor je direct omgeving. Resultaten worden altijd 2 keer bedacht, eerst in je hoofd, en daarna in het echte leven. It better be good results. De kwaliteit van je dromen zijn bepalend voor de uitkomsten, het resultaat, jouw succes. Master je dromen.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
De ultieme voorbereiding op het behalen van je dromen en de uitvoering daarvan is denken. Niet meteen aan de slag, dat is de grootste fout die ondernemers massaal maken. Eerst bedenken wat je gaat doen, hoe je het gaat doen, met wie je het gaat doen, wanneer je dat gaat doen. Strategie en planning. Denken is ook doen. Succes is niet voor de doeners, het is voor de denkende doeners. Denken is meesterschap.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
De overtreffende trap van doen is discipline. Een van de faalfactoren van ondernemerschap is het gebrek aan discipline. Het goede nieuws is dat discipline te trainen is. Dat lukt vrijwel niemand alleen. Denk je aan sporters, dan denk je aan trainers en coaches. Die zijn er voor de strategie, tactieken en planning maar vooral voor de discipline. Dit geldt voor iedere vorm van succes: dat doet niemand alleen. #successleaveclues    
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
De brandstof én het resultaat van op de goede manier dromen, denken en discipline is dankbaarheid. Als jij je processen goed hebt ingericht, precies de goede dingen doet, dan zijn je klanten je dankbaar, en dat tonen ze in het aankopen van jouw aanbod. 

Innerlijke dankbaarheid is de meest onderschatte dimensie van succes. De 4e dimensie. 4D. Dankbaarheid begrijp je al van nature, het zit in de mens. Wanneer je dankbaarheid op precies de goede manier inzet dan zal je zien dat je hele systeem, jouw persoonlijke 4D Succes steeds beter, sneller en makkelijker gaat. 

Ben je klaar om te groeien?

In het 4D Succes Coaching programma leer je alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Je gaat direct aan de slag met jouw onderneming. Geen saaie stof, geen moeilijke theorie. Wel meteen aan het werk. Doen. Praktisch. Resultaat. 
Het maakt niet uit waar je bent op pad naar jouw succes, je kan op ieder moment van je bedrijfsgroei instappen. 

PRO Mastery
In 4D leer je de masterskills die je als ondernemer nodig hebt om je onderneming te laten groeien. Om mentaal sterk te zijn, niet meer te hoeven nadenken of je iets wel of niet wil of durft, 

SYSTEEM Mastery
Je gaat het proces beheersen dat al die succesvolle ondernemers en andere succesvolle mensen brengt van waar ze zijn naar waar ze naar toe willen. Dat is het 4D Succes Systeem - wat naast ondernemers ook beroemde acteurs, artiesten en sporters gebruiken om hun dromen te realiseren.   

BIZZ Mastery
Je onderneming in de markt.    

4D Succes Coaching is alleen voor ondernemers die een missie hebben, die bereid zijn daar hard aan te werken, die hun doelen willen halen. Die niet te stoppen zijn om hun droom te realiseren.

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
- Joe D.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Onafhankelijk van de fase van je onderneming brengt 4D Succes Coaching je groei. De allesomvattende factor die je groei aangeeft is je omzet en je winstgevendheid.

OMZETGROEI
Je gaat aan de slag met omzetgroei. Wat verkoop je en hoe doe je dat? Wat is er nodig om je omzet te laten stijgen van nu naar je droomomzet?

GROEI VAN JE WINSTGEVENDHEID
Ook ga je aan de slag met de groei van je winstgevendheid. Welke kosten maak je? Hoeveel investeer je bijvoorbeeld in advertenties en wat levert dat op? Wat is de slimste manier van verkopen = optimaalpunt van kosten en opbrengsten.

PERSOONLIJKE GROEI
Als laatste werk je aan je persoonlijke groei. Ondernemers moeten ijzeren zenuwen, veel zelfvertrouwen en een bovengemiddeld doorzettingsvermogen hebben.  
4D - DROMEN - DISCIPLINE - DENKEN - DANKBAARHEID
Stel jezelf 1 vraag.
Er zijn slechts 2 antwoorden mogelijk, ja of nee.
Ben je toe aan 3x groei - omzetgroei, groei van je winstgevendheid en persoonlijke groei? 
Kies dan voor 4D Succes Coaching.

Zeg ja tegen je droom.
Zeg ja tegen jezelf. 

You. Can. Do. It!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
❌ Als je veel geld wilt verdienen zonder te hoeven werken, dan is dit niets voor jou! Als je niet coachbaar bent, is dit niets voor jou! Als je op zoek bent naar een snelle, gemakkelijke weg naar rijkdom, dan is dit niets voor jou.
✅ Als je een coach, opleider, virtual assistent, vormgever, ICT-/finance-/marketing-professional bent die al succes heeft en je wil opschalen, dan is dit precies wat je zoekt.
✅ Als je een servicegerichte onderneming hebt en op zoek bent naar een manier om je bedrijf te 'productizen', serviceproducten en abonnementen toevoegen aan je dienstenportfolio, dan is dit iets voor jou!
 • Hard willen werken - succesvol zijn komt alleen door hard werken
 • Willen en kunnen investeren - je hebt tijd en geld nodig om van je bedrijf een droomsucces te maken
 • Verantwoordelijkheid nemen - jij bent het succes en je weet dat the blame & shame game alleen iets van zeurpieten is
 • Leiderschap tonen - de leiding nemen over jouw succes, jezelf aan het werk zetten
 • Coachable zijn - kritisch naar jezelf kunnen kijken en tegen kritiek kunnen  
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Schrijf je in voor het kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaan we samen jouw bedrijf bekijken en een checklist doornemen. 

Daarnaast gaat je coach - Laura Hamer - ook met je in gesprek over je ondernemerschap. Hoe lang ben je al ondernemer, hoe gaat het, waar wil je naar toe, wat zijn je dromen en je doelen. De uitkomst daarvan is bepalend voor je deelname aan het 4D Mastery Programma. 

Het is tijd voor actie! 
Het is tijd voor jouw succes!
Design. Your. Future. 

> Alles wat je moet doen is ... 

Schrijf je nu in voor het kennismaking-gesprek en ontdek samen of 4D Mastery Coaching geschikt is voor je. 

Utrechtseweg 342 
3731 GD De Bilt
085 - 877 23 44
info@pro-bizz.nl

KvK: 74368494
BTW: 859870194B01

Design. Your. Future.

4D Mastery Programma

> PRO Mastery

> SYSTEM Mastery

> BIZZ Mastery